Fodboldtrøjer Liverpool rampage mens underholdende Watford på Anfield Stadium på søndag i den 11. uge af Premier League Premier 2016/2017. Reds vandt 6-1 og klatrede til toppen af ​​de placeringer, der tidligere havde optaget Chelsea. Liverpool er på det vindende spor, der spiller pænt, da kick-off-fløjten blæste af dommeren Mchael Oliver. De fører endda straks 3-0 i første runde. Liverpool scorede mål Sadio Mane i den 27. minut, Philippe Coutinho og Emre Can to minutter før pause. Tre mål er født takket være effektiviteten af ​​spillet fosterbørn Juergen Klopp er noget dominerende på banen. I alt ni skud på mål, som billige fodboldtrøjer de gør til Watford mål i kontrol af bolden så meget som 55 procent. Mens de besøgende ikke kan gøre meget mindre for at slippe Liverpools mål. Ikke alene det, Watford også savnet målmand Huerelho Gomes, som led en skade i det 33. minut. I anden halvleg var Liverpool-angrebet ikke lidt slap. Anfield Gank; Mane, Firmino, Coutinho, fortsætter med at terrorisere Watfords forsvar ved hjælp af ordningen med tre centrale forsvarere. Det fjerde mål blev endelig født fra actionfirmaet Firmino i det 57. minut. Den brasilianske angriber ramte bolden ind i Pantilimon-målet efter en horisontal pasning fra Lallana på højre side af Watford forsvaret. Resultatet skiftede til 4-0. Liverpool målparti er ikke forbi. Tre minutter efter Firmino s mål scorede Mane sit andet mål efter at have udnyttet Firmino s søde agn. For Firmino er dette hans anden hjælp i dette spil efter tidligere også at hjælpe Coutinho målmand Watford. Still 5-0 for at få Liverpool til at reducere tempoet i spillet. Sadio Mane trak ud og erstattede Georginio Wijnaldum i 63. minut, efterfulgt af Daniel Sturridge erstattet Lallana syv minutter senere. Substitutioner synes at forlade et hul fodboldtrøjer børn i Liverpools forsvar Det er bevist, at Watford kunne få et trøstmål i det 75. minut, Daryl Janmaat, gjorde, at Hornets bryder dødsløbet efter brug af agn Nordin Amrabat. Liverpool gispede efter et fejlagtigt rent ark. I det 78. minut angriber de det sjette frugtmål, hvis Sturridge kick ikke ramte overliggeren. Tre minutter senere truede engelske angriber igen med sit spark, men denne gang kan imod Pantilimon. Watford forsøger at finde et andet mål, faktisk skal tjene Liverpool angreb, der stadig ikke har farget på trods af fem mål. Indtil endelig fortsætter partiets værtsmål i skadetiden, netop i det 91. minut. Wijnaldum fik Liverpool til at vinde seks mål efter at have udnyttet en vild bold i Watford forsvaret. Kuglen kaster et spark Sturridge skubbet over Pantilimon, fortsatte med at være et mål af spillere fra Holland. 6-1 scoret varede, indtil kampen sluttede. Yderligere tre point for at få Liverpool til at komme til Premier League-holdet med et billige fodboldtrøjer hul 26 point fra 11 kampe. De fordrev Chelsea ned til anden position, som tidligere havde mestret standeringen efter at have slået Everton 5-0 på Stamford Bridge på lørdag. Mens Manchester City og Arsenal tegner før, skal de gå ned til rang tre og fire ved at indsamle 24 point lige. AidanMack [url=http://simplygrow.website/index.php?qa=2642jor barn[/url] Nickolasr  FredDanev [url=http://ssot.cafe24.com/board_SOOp64/249520#]maglie calcio a poco prezzo[/url] Garryoohj  AdolphFle [url=http://keepalbertamoving.org/forum/index.php?topic=2158.0]fu�balltrikots[/url] ReynaFloo  http://vote.99coupondeals.com/story.php?title=maglia-real-madrid-adela# ScarlettM CrystleMu  MorrisHoc [url=http://operationimpossibleboy.rachelshaven.com/index.php?topic=148352.0]fu�balltrikots kaufen[/url] JaredJaev  MattieBro [url=http://www.ajhsip.com/groups/fleta-maglie-calcio-bambino-lienpjuj/#]maglie calcio a poco prezzo[/url] Georgiann
billige fodboldtrøjer Send private email
18 February 2019