Fotbollströjor barn Skalan av Celtics inhemska framgång under Brendan Rodgers är sådan att det finns risk för överanalys av mindre motgångar. Den hörbara frustrationen som mötte den här poänglösa tävlingen med Rangers var obestridligt kopplad till tidigare förväntan att Celtic skulle sväva till en annan därby seger. Plus, Celtics stöd är naturligtvis inte van vid att inte få sin egen väg i Skottlands toppflygning. Tröttheten som förknippas med en 38: e konkurrenskraftig match i denna säsong var synlig i mästarnas prestationer. Ändå behöver känslan av Celtic misslyckas med att slå höjderna i förra säsongen sammanhang; De förblir otrevliga vid toppmötet i Skottlands toppflygning. Detta markerade bara den andra av 74 inhemska spel av Brendan Rodgers uppgörelse där Celtic misslyckades med att göra mål. Det verkar vara svårt om Celtic ska konsekvent bedömas mot en serie utestående prestationer under hela säsongen 2016/17. Denna position, med 51 poäng och bara ett enda nederlag från 22 league-spel, skulle ha verkade perfekt acceptabelt innan en boll sparkades. Där Rodgers har en seriös utmaning, som de senaste månaderna illustreras, lanserar Celtic till en position där de kan göra rätt inroads i Champions League. Ett humdrumdrag med Rangers gör ingen skillnad i det scenariot. Vinterbrytningen - Celtic kommer tillbaka till konkurrenskraften den 20 fotbollströjor barn januari - har kommit till en lämplig tid för Rodgers och hans spelare. Samma sak kan inte sägas för Rangers, som återvände en så imponerande andra halvlekskärm här att de var olyckliga att inte vinna. Det var nog ett rättvist resultat i slutet, sa Rodgers. Vi tog inte chanser under första halvleken. I andra halvlek hade Rangers ett par chanser. Jag trodde att spelet saknade kvalitet. Det var en väldigt lite ödmjukhet. Rodgers nekade inte betydelsen av trötthet. Jag tycker att det är uppenbart, med antalet spel vi har spelat och allt som går in i det, tillade den tidigare Liverpool-chefen. Men då har jag sett många spel så kan du kanske förlora det 1-0. Du tar inte chanser och motståndaren får ett mål. Vi visade elasticitet och lösa när vi inte kunde göra poäng, vilket gjorde att vi inte förlorade. Rodgers analys - inklusive ett felaktigt spel där en ambulans var nödvändig för bollen - var helt rättvist. Moussa Dembélé, James Forrest och Scott Sinclair spyrde möjligheter till värdarna före pausen med Rangers enda verkliga attackerande hot som en följd av lös Celtic försvar. Rangers-chefen Graeme Murty avslöjade senare en frank utbyte av åsikter mellan spelare på halvtid. Det verkade tydligen underverk. James Tavernier kom billiga fotbollströjor inom en utmärkt Craig Gordon räddning av volleying Rangers i ledningen, tre minuter efter omstart. Gordon producerade ett ännu bättre stopp, den här fotbollströjor barn gången med benen, från en Alfredo Morelos header innan samma spelare nickade brett från Taverniers kors. Gordons värde för Celtic har ifrågasatts i de senaste tiderna men han är fortfarande kapabel till den typ av markeringsmoment som skiljer honom från normala målvaktare. Rodgers introducerade Leigh Griffiths i stället för den ineffektiva Dembélé i ett försök att skryta ett avgörande mål. Griffiths skulle inte få tillräckligt med möjligheter att bryta dödläget, eftersom Rangers var det mer imponerande laget under resten av andra halvleken. Först när Olivier Ntcham ersatte Sinclair gav Celtic några positiva bidrag än en gång. Sinclairs brutna formförlust har varit en otrevlig aspekt av Celtics kampanj hittills och kanske en förklaring till varför han anlänt till Skottland i första hand. Killarna är i omklädningsrummet frustrerade för att vi skapade så bra chanser, sade en rueful Murty. Jag är verkligen stolt över hur spelarna närmade sig spelet. Jag är upphetsad med prestationsformen men vet att vi kunde ha vunnit det. Vi har visat kan gå upp till en nivå som kan orsaka någon problem. Vårt jobb är att göra det som vår minsta standard. Celtic är mycket högre. Vilket, per definition, kan brännskritik där det inte behövs. HeathWill [url=http://alexlema.com/forum/index.php?topic=58297.0]fu�balltrikots[/url] VanCapeu  HoracioPa [url=http://blog.skitoursib.ru/blog/87.html]fotbollstr�jor[/url] HarryBarr  CorazonWa [url=http://ktro.co.kr/index.php?mid=noticeballtrikot kinder[/url] SherryGil
fotbollströjor barn Send private email
17 February 2019