Bayer Leverkusen trøje Ethvert forslag om, at Pep Guardiola ikke er interesseret i en Manchester City-vippe på en hidtil uset quadruple, blev belagt af hans reaktion som Sergio Agüero udlignet i det 56. minut. Målet kom fra Ilkay Gündogans hurtige frispark, som misfornøjde Sean Dyche og hans assistent, Ian Woan, der forårsagede Manchester City-lederen at gå i hyperaktiv tilstand, hvilket gjorde at det syntes at være yapping handlinger med sine hænder på dem. Hvis der var nogen mening, kunne catalansken ikke have været for utilfreds ved at blive slået ud og så miste en af ​​de fire konkurrencer, Stad kan stadig vinde. Lidenskaben med at udjævne denne FA Cup tredje runde slips var den klareste riposte. Under tvisten blev Guardiola fortalt af Andy Haines, den fjerde embedsmand, at roe sig ned. Spurgt om hændelsen og hvad han fortalte Dyche og Woan, sagde katalanskeren: Jeg beklager, jeg undskylder. Jeg ønskede ikke at miste kontrollen. Jeg sagde: Lad være dommerne. Jeg har stor respekt for den måde de spiller på - selvfølgelig er deres måde helt anderledes end den måde, hvorpå vi vil spille, men de gør det perfekt. Derfor er fodbold øverst. Manchester United trøje Alle chefer rundt om i verden, især her, skal gøre deres arbejde. Selvfølgelig skal de [chefer] holde kontrol. Hvis de blev fornærmet, er jeg så ked af det. Dyche nægtede, at der havde været en udfald med Guardiola. Ikke rigtig, sagde han. Du bekæmper begge, du vil begge have dit hold til at vinde. Du har lov til at vise din passion, ikke sandt? Guardiolas erklæring, han ville markere en stærk XI, blev båret ud af hans valg. Mens der var fire ændringer, var Claudio Bravo, Danilo, Oleksandr Zinchenko og Gündogan - David Silva, Leroy Sané, Agüero, Fernandinho og Raheem Sterling blandt dem i siden. Dyche bragte også en kvartet i Matt Lowton, Kevin Long, Ashley Westwood og Sam Vokes. City angreb fra åbningsfløjten og vandt et hjørne, som Sané spillede kort til Zinchenko. Til sidst lod Sterling flygte, skuddet blev blokeret, og Burnley ryddet. I et stykke tid lejrede hjemmeholdet inde i Burnleys halvdel og rullede bolden rundt. Da Ashley Westwood fouled Agüero på kanten af ​​området, havde City et frispark i optimal position. Gündogan smadrede dette ved muren, og Zinchenko skød rebound. Nogle mistænkte målretning fra Bravo fulgte. Zinchenko gik til chilenske og forsøgte at finde Nicolás Otamendi, han ramte bolden ud til hjørne. Johann Berg Gudmundsson fyrede dette ind, Bravo var ingen steder, og Ben Mee gik tilbage på tværs af mål og afslørede den ene fejllinje i fodboldtrøjer Guardiolas hold: rearguard. Når Burnley gjorde det igen, tog de føringen. Deres målmand, Nick Pope, lancerede en høj bold, John Stones miskicked dårligt, og Barnes roved fremad og smed derefter en mål forbi Bravo. Byens første handling i anden halvdel var en raking Danilo-bold, der ramte Sané på en højre-venstre diagonal. Zinchenko dartede ind i området, men den brede mand overcooked passet. Senere blæste Sané et kors lige ud, med en yderligere indikation på, at det hidtil var en off-day. Silva har sjældent disse og det kloge pas, der gik gennem Stones ben til Gündogan i området, illustreret hans sædvanlige ekspertise. Gündogan undlod at skyde og Burnley ryddet. Udligningen kom fra det hurtige frispark, der førte til Dyches og Woans spyttede med Guardiola. Da dette begyndte at roe ned, slog Agüero et 19. mål i kampagnen - og 16 i 16 Cup-udflugter - efter en dejlig Gündogan-hæl, der fjernede Burnleys rearguard. Af argentineren sagde Guardiola: Hans kvalitet i kassen er fantastisk, og vi har brug for hans mål. Han er den slags spiller, som [som i dag] ikke gør meget i første halvdel, men i sekunder scorer han to mål. Hvis vi ønsker at vinde noget, er han afgørende for os. Herfra, kystbyen, Sané endelig fundet høj gear at glide ind for et niende mål for sæsonen. Han blev derefter udbyder, Manchester United trøje udvælge erstatningen Bernardo Silva, som gjorde det 4-1, otte minutter fra tiden.
Manchester United trøje Send private email
25 January 2019