Barcelona trøje Håber Real Madrid-tilhængere ser Luka Modric på Santiago Bernabeu, måske ikke opfyldt. Det er fordi Coach Jose Mourinho har til hensigt at fortryde sin hensigt at ansætte Tottenham Hotspur playmaker. Modric er faktisk det vigtigste mål for Mourinho på transfermarkedet i sommer. Den kroatiske spilleres særlige Onemenilai-ekspertise kan forbedre stabiliteten af ​​sit hold i midtbanen. Forhandlinger er blevet foreslået Juventus trøje for at få sin underskrift. Men Spurs taktikker har ikke nået enighed. Spurs har to gange afvist Madrid. Efter et forslag på 30 millioner pund blev ikke modtaget, besluttede Primera Liga-mesteren at hæve tilbuddet til 38 millioner pund. Men Lilywhites - et andet kaldenavn Tottenham - forbliver tilbageholdende med at acceptere det. De insisterede kun på at frigive Modric, når de købes til 40 millioner pund. Tottenhams formand er kun villig til at acceptere et bud på 40 millioner pund for Modric. Men mange dømmer, at han vil acceptere en mindre fange, så længe det ikke er for langt væk. Det lader til, at han vil tjene penge på et tidspunkt, sagde manden i Spurs, citerede Tribalfootball. Spurs har insisteret White Hart Lanes resterende midtbanespiller har endnu en fireårig kontrakt. Det er derfor, de vil fortsætte med at overtale Modric til at overleve, Fodboldtrøjer hvis der ikke er nogen ansøgere, der godkender den nominelle. Ifølge britiske medier er Spurs faktisk villige til at acceptere andet bud Madrid. Men de er ikke enige med betalingssystemet, der skal tilbagebetales to gange. Ja, Madrid overgiver et forskud på 30 millioner pund, mens resten vil blive tilbagebetalt i de næste 12 måneder. Nye Spurs modtager en pris på 38 millioner pund, hvis Madrid betaler ham straks. Det er problemet. Spurs holdning forårsaget Mourinho mistet tålmodighed. Umiddelbart truede den portugisiske arkitekt at aflede sin opmærksomhed mod andre spillere. Årsag, han ønskede ikke at blive forvirret Spurs politik. Spurspula Madrid har endnu ikke købt en berømt spiller. Indtil Chelsea trøje videre har de lige bragt Borja Garcia. 21-årige ung midtbanespiller blev købt fra Cordoba CF for 1,5 millioner euro. Andre vender tilbage efter afslutningen af ​​deres låneperioder som David Mateos, Fernando Gago og Royston Drenthe. På præcis 14:30 lokal tid har Cordoba CF og Real Madrid nået til enighed om Borja Garcia. Derfor. Borja er nu officielt en Madrid-spiller, forklarer erklæringen Cordoba. Madrid forsøger også at få angriberen Robin van Persie fra Arsenal. Men lignende problemer, om prisen, hvilket gør forhandlingerne ikke jævnt. Derudover skal Madrid konkurrere med Manchester City, Manchester United og Juventus. I mellemtiden er Alvaro Arbeloa rygter om at have forlænget sin kontrakt. Den 29-årige forsvarer var enige om at tilføje til hans ansættelsesperiode i yderligere to år. Betydning, hun vil fortsætte med at være aktiv indtil juni 2016. http://sj.penguinism.net/index.php?mid=samplejor barn[/url] RDJPrince  CharlaLef [url=http://www.jobref.de/node/936120]fotballdrakter barn[/url] GordonFug  HeleneHew [url=http://bookmarkstars.com/story.php?title=tottenham-hotspurs-troeja-cheri]fotbollstr�jor barn[/url] RheaKella  ElliotRuf [url=http://htlsr.de/forum/showthread.php?tid=8143]fu�balltrikots kinder[/url] EddieSwis  LucasWent [url=http://www.hakodategagome.jp/userinfo.php?uid=1252746]Billige Fodboldtrojer Born[/url] FranNarva
Juventus trøje Send private email
06 January 2019