PSG trøje Ally McCoist forbereder Rangers kamp mod Livingston lørdag efter et møde mellem den 52-årige og Ibrox-klubbenes bestyrelse undlod at løse en stand-off over hans fremtid. McCoist har tjent et opsigelsesbrev til Rangers, et træk, der udløste en 12 måneders opsigelsesperiode på en kontrakt på £ 750.000 pr. År. Det er almindeligt anerkendt, at klubben ikke har råd til at betale McCoist et engangsbeløb for Liverpool trøje at forlade nu, og med lederen, der ikke ønsker at gøre noget nemt for et bestyrelse, hvor han helt har mistet tro, vil det ikke være et simpelt spørgsmål at konkludere. McCoist mødte Rangers direktører, herunder den tidligere Newcastle Uniteds administrerende direktør Derek Llambias, i Ibrox onsdag eftermiddag. Efter lidt over en times forhandlinger blev det bekræftet, at McCoist forbliver i kontoret, for Chelsea trøje tiden i det mindste. Rangers vil begynde i weekenden 9 point på Harts Juventus trøje i Skotlands anden tier, hvor McCoists hold har spillet et spil mere. Billy Davies er den klare favorit til at lykkes McCoist, sandsynligvis indtil slutningen af ​​denne sæson i begyndelsen, hvis sidstnævntes afgang kan forhandles i den nærmeste fremtid. Rangers ordinære generalforsamling, hvor irate minoritetsaktionærer er sikre på at runde på klubbens direktører, er planlagt til mandag. Klubben har indrømmet, at de har brug for i regionen på 8 mio. £ for at fortsætte handlen i 2015. TobyBrett [url=http://baharan-edu.ir/forum/index.php?qa=166balltrikots[/url] PamalaVan  Thurmanhr [url=http://www.bhosibo.co.za/index.php/component/k2/itemlist/user/40711]Fodboldtrojer Born[/url] Marguerit  Demetrius [url=http://xameleon.pro/?option=com_k2balltrikots G�nstige[/url] Stephaine  DonnieLeF [url=http://iranabadani.ir/jolene-nye-fotballdrakter-demihint/]fotballdrakter barn[/url] MaximoBla  AzucenaGa [url=http://ess.gs.hs.kr/xe/index.php?mid=board_UVcm80&document_srl=2002659]maglie calcio bambino[/url] TobyMcgre  http://bookmarkstars.com/story.php?title=juventus-troje-billige-fodboldtrojer VEZMilanf KandyPull
Liverpool trøje Send private email
29 December 2018