Roma tröja Gary Neville slog en Manchester United-kämpe i konflikt med Arsenal, och fansen slog tillbaka i deras nummer. Enligt Förenta legenden vändes TV-pundit, det är inte Wayne Rooney, Paul Pogba eller Zlatan Ibrahimovic som förtjänar den riktiga kritiken just nu, Atletico Madrid tröja men Anthony Martial istället. Fransmannen har flyger under radaren, enligt Neville, i vad var en ganska stinging rant ... Det finns en person som går under radaren. De undertecknade en spelare för 18 månader sedan för £ 55m och för att vara ärlig de senaste sex, sju månaderna, åtta månader är han inte levererad och det är Martial, Neville sa på Sky Sports. Han måste nu börja spela på planen på £ 55m, Wayne Rooney, Zlatan Ibrahimovic, Di Maria de senaste 12-18 månaderna, de har kritiserats tungt när Juventus tröja de inte har spelat bra. Jag tror att Martial är rättvis eftersom vissa av de uppträdanden jag har sett har varit tillräckligt bra som jag kan se. Han kommer vara tacksam, strålkastaren är på Rooney. Han måste producera mycket mer - han ser inte bra ut, han behöver mer energi och dynamik i sitt spel. Fläktar, som ofta tillbaka Neville upp, var angelägna om att slå tillbaka till stöd för spelaren ... Mycket konstigt för Gary Neville att vara oriktigt om Martial. Han kostar £ 58m om han vinner Ballon D Or. Han var också Utds bästa spelare förra året. Gary Neville är en orm. Eftersom hans stekt Wayne Rooney har fått värme ... vill han överföra den till Martial. Gary Neville har rätt. För de pengar som de betalade för Martial, kommer han Tottenham Hotspurs tröja undan med mord. Martial togs tillbaka för Rooney strax efter timmärket, så kanske Jose Mourinho kom överens med Neville vid detta tillfälle. JerriRidg [url=http://solnishko-vl.ru/component/k2/itemlist/user/35389]fu�balltrikots[/url] RalfMunge  RitaZepps [url=http://etercom.net/board_xpEi88/121784]fotballdrakter[/url] FawnGuue  http://csz.kz/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=79330 ShawneeGr LeighLgtm  KatlynBro [url=http://www.civilservantsacco.co.zm/index.php/component/k2/itemlist/user/2210]fotballdrakter barn[/url] RoccoCurr  GrettaIzo [url=http://www.jamtoday.co/UserProfile/tabid/42/UserID/272582/Default.aspx]fotballdrakter barn[/url] ImaIcelya  http://csz.kz/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=79330 ShawneeGr LeighLgtm
Atletico Madrid tröja Send private email
26 December 2018