Chelsea trøje Jose Mourinho sagde, at Henrikh Mkhitaryan havde brug for at prøve hårdere at opfylde de store forventninger hos den portugisiske træner i Old Trafford. Jose Mourinho sagde, at den tidligere Borussia Dortmund-stjerne havde måttet gøre mere for at være succesfuld i Manchester United, da midtbanespilleren gjorde sit første udseende til klubben siden september i en kamp, ​​der sluttede i et 2-1 MU-nederlag af Fenerbahce. Mkhitaryan har været fraværende fra Uniteds hovedkamp, ​​da de tabte 2-1 i Manchester City den 10. september. Flytningen fra Bosrussia Dortmund kom til Rashford i Real Madrid trøje det 61. minut i et skuffende spil, der endte i deres nederlag. Mourinho stod overfor forskellige pres, der foreslog ham at spille den armenske født midtbanespiller, der vandt årets spiller titel sidste sæson i Bundesliga, men den portugisiske chef reagerede tilfældigt. Jeg tror ikke at erstatte ham, men han skal gøre mere - det er alt, sagde Mourinho til en pressekonference efter kampen. Jesse Lingard og Anthony Martial Han må spille bedre end dem alle, så simpelt som det. Enhver leder i verden ønsker at vinde deres spil, hver leder ønsker at spille en spiller, der tror kan hjælpe flere hold og jeg er bare den samme som dem. Paul Pogba optrådte utvivlsomt i kampen mod Swansea efter at han halte i det 28. minut, mens Ander Herrera blev suspenderet, hvilket efterlod Mkhitaryan sandsynligvis at have en chance for at gøre sit første udseende på Liberty Stadium. Efter en 0-0 draw Napoli trøje mod Burnley i sidste weekend, ændrede Mourinho dannelsen af ​​holdet, der optrådte i Tyrkiet, men han følte holdets mentalitet forværret efter Moussa Sows hurtige mål i 2. minut og Jermaine Lens frispark mål tidligt I anden halvdel. Vi skiftede holdet, og det var en stor risiko: Pogba og Morgan Schneiderlin for Juan Mata og Zlatan Ibrahimovic. Vi spillede med fem spillere i det angribende område, vi fortsatte med at kontrollere spillet, vi lagde det igennem midten af ​​banen. Jeg ved, at vores forsvarslinje er svag, men vi scorer ikke nok. Dette er din mentale skal være Billige fodboldtrøjer stærk og starte Spiller på en anden måde end den forrige. ShaunCorm [url=http://molweb.ru/groups/ernestine-fussball-trikots-janispal/]G�nstige fu�balltrikots[/url] LashawnBr  GayWalck [url=http://us.listbookmarking.com/story.php?title=inter-milan-drakt-nye-fotballdrakter]billige fotballdrakter[/url] BethMacan  ReubenPab [url=http://www.artifact.website/42151-mabel-fotballdrakter-med-marcella]billige fotballdrakter[/url] LaurindaR  ErickaChr [url=http://usvra.com/blog/view/234760/antonietta-fotballdrakter-barn-domingoh]billige fotballdrakter[/url] SherrillH  HollyXja [url=http://antiseriuslink.com/?p=164747]fu�balltrikots[/url] LillianaC  LaverneRo [url=http://forum.sevencode.ir/entry.php?66443-Selina-fotballdrakter-2018-DonnellB]fotballdrakter[/url] SadieHyp
Real Madrid trøje Send private email
22 December 2018