Lazio tröja Joleon Lescott har provocerat ännu mer ilska från Aston Villa fans efter att ha beskrivit deras nedläggning från Premier League som en lättnad - kallar det en vikt från axlarna för spelarna. Villa öde bekräftades slutligen av deras nionde på varandra följande nederlag, 1-0 i Manchester United, i ett spel som präglades av fler fanprotester mot laget och styrelsen. När vaktmästaren Eric Black, uppmanade Villa-spelare att erkänna resande supportrar i slutet, gjorde bara en handfull det. Lescott - som har varit i centrum för flera av klubbens mest besvärliga off-field-rubriker denna säsong - orsakade sedan en annan online backlash med kommentarer han gjorde efter den slutliga visselpipan. Vi visste före matchen vad vi var tvungna att göra men att komma till Old Trafford är aldrig lätt, oavsett vilken situation du är i, sa han till BBC. Vi visade en stolthet att det förmodligen inte varit tillräckligt med hela säsongen. Det handlar om resultat så oavsett hur vi spelade i fläckar idag är vi förvisade ... Men nu är det bekräftat kanske det är en vikt från axlarna och vi kan ge dessa fans vad de förtjänar, vissa prestanda. Under hela säsongen har vi gett skäl för att människor hoppar på oss. Det är en del av fotboll, vi måste ta Bayer Leverkusen tröja det på hakan. Det är en tuff tid i minuten. Men på baksidan av våra sinnen är nästa säsong att bli befordrad. Jag är här så länge som Aston Villa vill ha mig. Under matchen hade Villa fans chanted Joleon Lescott: han har en ny bil - en hänvisning till en av de ögonblick som tycktes sammanfatta det brutna förhållandet mellan supportrar och spelare denna säsong. Lescott hade i februari hävdat att en tweet han skickade i kölvattnet av Villas förödmjukande 6-0-nederlag av Liverpool, som innehöll en bild på en £ 125.000 sportbil - skickades felaktigt medan telefonen låg i fickan. Han bad om ursäkt både för tweeten och för vad han kallade min och lagets brist på engagemang i de 90 minuterna. Det kom en månad efter Lescott och målvakten Brad Guzan hade kollapsat muntligt med sina egna fans under en 1-1 FA Cup tredje runddragning vid Wycombe. Black att försöka bygga broar - men med klubbkaptenen Gabby Agbonlahor, igen föll, den här gången anklagades för att inte träna ordentligt, erkände han att reparera skadan skulle ta tid. Jag är ödmjukad Real Madrid tröja av vårt stöd. Vi hade 32 000 i vårt sista match Liverpool tröja trots att de har sett oss vinna hemma omkring 18 gånger under de senaste fyra åren. Allt jag har försökt göra på den korta tiden jag har varit i klubben är att ta små steg framåt för att erbjuda supporterna lite uppmuntran. Jag förstår att det finns en koppling mellan laget och fansen för tillfället och det är vad vi behöver jobba på, för att supportrar inte vill attackera sitt lag. Det är en enorm omvandling du måste göra. Du måste flytta några spelare och hitta att du inte kan, och du kommer att förlora några av de spelare du vill behålla. Återuppbyggnaden måste börja just nu. Villa blev slagen av ett enda mål, den imponerande Marcus Rashford tog sin röst för säsongen till sju, även om Louis van Gaal, som de flesta av hemförhållarna, var underväldigad av en annan pallid United-bildskärm. Jag var förvånad över att vi inte kunde lyfta oss själva, vi spelade för långsamt ett tempo igen, sa han. Jag förstår att vi måste ge mer underhållning. MaxCranfo [url=http://www.ylbsq8.com/space-uid-59213.html]fu�balltrikots kinder[/url] ArcherBev  RhondaCla [url=http://jb-appliance.com/dreamteam/blog/view/316/shanice-tottenham-hotspurs-fodboldtroje-med-tryk-irvinho]Billige Fodboldtrojer[/url] RickyDeMa  GBQCarydw [url=http://www.ugurtek.com.tr/?option=com_k2jor barn[/url] RKOOdette  AudreyBla [url=http://rene90.co.kr/bbs/?mid=life&document_srl=5468136&listStyle=&cpage=]fotballdrakter barn[/url] MichelSte
Bayer Leverkusen tröja Send private email
11 December 2018