Bayern Munchen trøje Mexico Football Federation meddelte fredag, at Liga MX klubber ikke vil deltage i Copa Libertadores 2017. League MX-sider har deltaget i den sydamerikanske turnering for de seneste 19 udgaver ved invitation, men planlagte nyligt hele året formater, der udvider Copa Libertadores fra 27 til 42 uger, betyder ESPN. CONMEBOL og FMF forsøgte at nå en sen planlægningsløsning, men kunne ikke enige om skift til hver kalender. Men begge forlod muligheden for fremtidigt samarbejde, hvis CONMEBOL skulle justere Copa Libertadores-formatet. Den 2. november besluttede vi at spørge CONMEBOL for at lette os i 2017, sagde MX ligaspræsident Enrique Bonilla under en pressekonference på fredag. Målet handler altid om vækst. Rodrigo Fernandez, vicepræsident for Liga MX-klubben Leon, sagde beslutningen var beklagelig og tilføjede, at ligaen ville mødes den 5. dec. CONCACAF Champions League og et potentielt nyt samarbejde med Major League Soccer. Jeg håber i fremtiden, at vi kan vende tilbage og deltage. Det er et vindue Juventus trøje til verden og det er Mexicos synlighed, sagde han. CONTACAF Champions League. CONCACAF Champions League. Bonilla blev enige om, at League MX ville se nord mod et muligt MLS-projekt og tilføjede, at 72 procent af ligas fan base er tilfreds med det nuværende format. Vi har et godt forhold til MLS, Bundesliga, Premier League. Der er mange projekter, og vi ønsker, at vores fans skal være lykkelige. CONMEBOL annoncerer planlagt udvidelse til Copa Libertadores sidste måned, med to mere kvalificerede pletter tildelt Real Madrid trøje Brasilien og endnu en gang til Argentina, Colombia og Chile, der bringer konkurrencen til 44 hold. Det sydamerikanske styrende organ skiftede også kalenderen for den sekundære Copa Sudamericana. Copa Sudamericana vil nu løbe fra Roma trøje marts til begyndelsen af ​​december. Ændringerne betyder, at det sydamerikanske format i 2017 vil ligne Europas Champions League og Europa League nærmere. Atletico Nacional i Colombia er regerende champions efter at have slået Independiente del Valle i Ecuador 1-0 i 2016 finalen. Kilder fortalte ESPN, at flere League MX klubber var ivrige efter at finde en måde at forblive i det nye Copa Libertadores format, men FMF havde i stedet besluttet at lægge vægt på omstrukturering af MX League. Er den vigtigste turnering i Amerika, men vores liga og vores tidsplan inden for MX League er også vigtig, sagde Fernandez. Emnet har opdelt Liga MX, med Copa Libertadores tilhængere, der peger på den økonomiske fordel og eksponering for mexicanske klubber internationalt og forstyrrelser kræver, at FMF styrker den lokale liga. CONMEBOL insisterede på, at den endelige beslutning om at afslutte blev taget af FMF. CONMEBOL-ledere sagde, at de ikke kunne tilpasse deres kalender, og at det var op til de deltagende nationale turneringer at foretage en ændring. TerraLock [url=http://pycho.org/index.php?mid=qnajer[/url] OMKMirta  LanoraSla [url=http://ysiaq.com/zbxe/?document_srl=482559]Billige Fodboldtrojer[/url] CharlesSp  BradyRive [url=http://goodezigner.ru/index.php/component/k2/itemlist/user/23749]maglie calcio a poco prezzo[/url] LynetteMc  LurleneFr [url=http://mining.cloudns.org/2018/11/24/irwin-fotboll-trojor-capjeffr/]billiga fotbollstr�jor[/url] IsidroMun  StaceyClo [url=http://toyotaforum.ca/index.php?topic=3203.0]fotballdrakter barn[/url] DoloresMa  IIOFrieda [url=http://question.hamrahmorabi.ir/index.php?qa=25510&qa_1=natalia-barcelona-kaiboltf]maglie calcio a poco prezzo[/url] RonDanni
Juventus trøje Send private email
30 November 2018