Billige fodboldtrøjer Premier Leagues administrerende direktør, Richard Scudamore, har utvetydigt insisteret på, at der aldrig vil være B-hold i fodboldligaen, og at indførelsen af ​​akademisider i EFL-trofæet ikke er den tynde ende af kilen. I kølvandet på beslutningen om at tillade 16 inviterede kategori 1-akademisider til at deltage i EFL-trofæet, tidligere Johnstones Paint Trophy, har der været fornyet frygt blandt nogle fans, at det kunne føre til B-hold i Football League selv. Men Scudamore sagde, at en helhedsvurdering af mulighederne for akademispillere, herunder en ny Premier League 2 for under 23er, der giver mulighed for op til fire overage spillere, og EFL Trophy genstart betyder, at der ikke er behov for B hold i fodbold League. Dette er starten på slutningen af ​​B-hold - det er det, sagde Scudamore. Det er hele meningen med det, for at være ærlig. Vi er helt konsekvente på vores syn på ingen B-hold i den faste fodboldliga. Ja, selvfølgelig ved vi, at nogle af vores klubber gerne vil have B-hold. Vi ser ud til udlandet, og vi ser fordelene ved B-hold. Det er kun for den engelske fodboldstruktur og pyramide, det virker ikke, og så er det det, tilføjede han. Vi kan konsolere alle disse bekymrede Football League klubber fodboldtrøjer børn tilhængere. Dette er ikke den tynde ende af kilen, det er blokken. Det er starten på slutningen af ​​det. Scudamore og Premier Leagues direktør for fodboldudvikling Ged Roddy sagde Premier League 2-konkurrencen sammen med EFL Trophy-initiativet og den eksisterende Premier League Cup og Premier League International Cup ville bidrage til at give mere meningsfuld, regelmæssig konkurrencedygtig fodbold for spillere på randen af ​​første hold. For få unge spillere produceret af engelske Premier League-klubber gør gennembrudet til førsteholdet mellem 18 og 22 år. Men Scudamore sagde, at tallene bevæger sig i den rigtige retning, hvor 67 såkaldte homegrown spillere gør deres debut sidste sæson sammenlignet med 54 i 2014-15. I kølvandet på Englands implosion ved Euro 2016 insisterede Premier League-ledere også på, at Roy Hodgsons side ikke var i stand til at genoverveje ungdomsudvikling. Vi gjorde vores egen diskussion efter euroen, og der er ikke noget vi så, som satte os af rejsen, sagde Scudamore. Vi ved med andre ord, vi ved, at vi producerer gode spillere, vi fodboldtrøjer børn så ikke noget der sagde: Oh, crikes. Til sammenligning sagde han, at undladelsen af ​​at kvalificere sig til EM 2008 havde fodboldtrøjer børn ført til en grov revision. Roddy, som blev udpeget i 2009 for at overvåge den radikale reform af akademisystemet, der blev Elite Player Performance Plan, afviste kritik fra nogle tidligere spillere i kølvandet på Englands nederlag af Island, at akademierne producerer en generation af cossetted spillere, der også havde alt for tidligt. Når England går ud [i en konkurrence] får du disse rigtige spidser, sagde Roddy. Det er vigtigt ikke at ignorere disse kommentarer, men du skal også filtrere dem. Tror jeg, at spillerne er bløde i dette system? Ingen måde. Disse spillere forsøger at skabe en karriere for sig selv i verdens hårdeste liga. Det er selvfølgelig, at vores spillere skal være blandt de bedste spillere i verden, hvis de skal spille i den. Da vi startede, ville folk sige, at der ikke var engelsk talent, men nu siger folk, at der er engelsk talent, men det har brug for en mulighed. Det er et seismisk skifte fra hvor vi kun var fire år siden. Scudamore insisterede på, at han ikke var bekymret for, at flere Premier League-klubber havde slået chancen for at spille i EFL Trophy. Han sagde, at 16 af de 24 klubber med kategori 1 akademier havde aftalt at deltage i EFL Trophy, hvilket altid var målet. Han sagde også, at Premier League var opsat for at indføre en vinterferie, hvis man kunne finde en praktisk måde at få det til at ske i drøftelser med fodboldlænken og fodboldforbundet over fixturskalenderen. Enhver ændring skal principielt aftales, før Premier League går på markedet for sin næste tv-kontrakt næste år, men kunne ikke indføres, før FAs nuværende tv-aftale løber ud i 2021. EliasLayc [url=http://anna10.adr.com.ua/groups/pamkenn-barcelona-troja-georgina/]fotbollstr�jor[/url] LinneaTre  FredrickH [url=http://home.daoba.com/home.php?mod=spacejer Born[/url] DavidaRua  RickyGalw [url=http://4rum.vn/29/wilbert-maglie-calcio-poco-prezzo-vallie]maglie calcio[/url] Albertina  KarissaFi [url=http://popularebookmark.com/story.php?title=liverpool-troeja-wally]fotbollstr�jor barn[/url] Constance  NolaBrehm [url=http://forum.rollbrettmedia.de/user/90586-allenarmer/]fotballdrakter[/url] QuyenRein  JulissaAl [url=http://www.madagimedia.com/index.php/component/k2/itemlist/user/75727]maglie calcio a poco prezzo[/url] VPWHallie
fodboldtrøjer børn Send private email
25 November 2018