Fotbollströjor I de tidiga timmarna på morgonen meddelade UFC att 155-pund motpart Eddie Alvarez. Duo s bout kommer rubriken marknadsföringens landmärke UFC 205-kort, som äger rum i New York City den 12 november. UFC-fjäderviktskampan Conor McGregor kommer att gå upp till 155 pund för att utmana lättviktsmästaren Eddie Alvarez i händelse av UFC 205 på Madison Square Garden i New York City, som försöker bli den första någonsin samtidiga tvåviktiga världsmästaren i den största Händelse i UFC-historia , läser en UFC-utgåva. Rubriken är den tredje titeln kampen för att slå Big Apple i UFC: s första show i New York State. Förra veckan rapporterades att McGregor och Alvarez var nära att slutföra en affär för att möta ett av de historiska korten, vilket är UFC: s första kort i The Big Apple sedan 1995. Kampanjens president, Dana White, hällde dock kallt vatten på tal om en mästare mot mästare och hävdade att oskadad rysk Khabib Nurmagomedov skulle vara den första mannen fotbollströjor att utmana Alvarez för den lätta kronan. Men UFC har bestämt sig för att gå ner på en annan väg och snub Nurmagomedov, som förra veckan var fast att han var Alvarezs första titelförsvar. Bulten mellan Alvarez och McGregor, 28-4 och 20-3, ger den senare möjligheten att skriva fotbollströjor sitt namn i UFCs historiböcker. Om irländaren kan besegra Alvarez kommer han att bli den första fighteren i UFC-historien för att hålla två titlar samtidigt. The Notorious var planerad att utmana för lätta kronan på UFC 196 i mars men såg hans chans att bli en blandad kampsports legend försvann innan hans ögon som dåmästare Rafael dos Anjos led en skada i träning två veckor före kamp natt Och var tvungen att dra sig ur tävlingen. UFC: s beslut att tillåta McGregor fotbollströjor att flytta upp en viktklass är en intressant, eftersom det betyder att den 28-årige inte skulle ha försvarat sin fjäderviktstitel. McGregor blev kungen av 145-pund-divisionen vid UFC 194 tillbaka i december 2015 av KO ing divisionens tidigare långtidsledare Jose Aldo på lite under 13 sekunder. Men istället för att försvara sin titel som Alvarez gör, valde han att ta tre slagsmål ur sin viktklass. White föreslog vid flera tillfällen att McGregor skulle avlägsnas på sitt bälte om han valde att ta en annan kamp utanför fjäderviktens uppdelning. Men det som inte har varit fallet vid UFC-mässing har bestämt sig för att låta den gyllene pojken behålla sitt bälte och ta på sig The Underground King, som blev mästare i lätta divisionen på UFC Fight Night 90 i juli. UFC 205 äger rum i New York City den 12 november och är headlined av den ivrig eftertraktade mästaren mot Champion bout mellan Eddie Alvarez och Conor McGregor. NoahSconc [url=http://smdservicesllc.com/UserProfile/tabid/57/userId/20811401/Default.aspx]maglie calcio poco prezzo[/url] Demetrius  MilanBurn [url=http://iwanttobelieve.ru/user/AngieHargreaves/]maglie calcio[/url] Joelgtytb  Wilhemina [url=http://shouhisha.jp/userinfo.php?uid=1121]maglie calcio a poco prezzo[/url] Valentina  BernardWh [url=http://linhkienxe.vn/?option=com_k2jor[/url] HumbertoI  MaggielwR [url=http://yerliakor.com/user/KandyMcbee07/]fotballdrakter barn[/url] MahaliaVi
fotbollströjor Send private email
08 November 2018