Fodboldtrøjer På trods af en hård start til den nye LaLiga-sæson er Zinedine Zidane i god spiritus før tirsdag aftenens Champions League-møde med Borussia Dortmund, og han insisterer på, at tilliden ikke er faldet i holdet. De europæiske og spanske mestere er allerede syv punkter i Barcelona, ​​men en vinder over Alaves i weekenden kunne give en platform, som de kan bygge i de kommende uger, startende i Tyskland. Vi har det godt, sagde Zidane fodboldtrøjer på fodboldtrøjer sin pre-match pressekonference. Efter en god sejr i weekenden ser vi frem til at spille Champions League igen. Franskmanden accepterer dog, at det ikke bliver en nem nat i Dortmund, men er fast besluttet på sin side for at spille god fodbold. Det er svært at spille på ethvert stadion, sagde han. Vi ønsker at spille god fodbold og for at være en god kamp. Selvom det har været svært vanskelige uger for Real, siger Zidane, at han aldrig har taget fat på det skuffende løb med spillerne, og at de hele tiden forsøger at bevise sig selv. Denne kamp kan være et vendepunkt, men hver tredje dag må vi bevise os selv. Jeg talte ikke med spillerne om dette øjeblik. Det er et andet spil og en anden konkurrence. Casemiro har været afgørende for Reals succes i de seneste årstider, og coachen har endda sammenlignet den brasilianske med nogle fantastiske spillere i klubbenes fortid. Han kan sammenlignes fodboldtrøjer med [Claude] Makelele eller [Didier] Deschamps. Hver gang en spiller balancerer mellem forsvar og angreb, laver de et job som de fyre. Hvad han har opnået, overrasker ikke nogen, og han bliver bedre med hver sæson. FatimaZin [url=http://kchurchofchrist.com/index.php?mid=board_XlWR16jor[/url] IreneMcAu  KelliHoll [url=http://shoskin.by/veronica-elaineqs]fotbollstr�jor barn[/url] HarriettG  JuliannOr [url=http://www.buyingninja.com/?option=com_k2jer Born[/url] MaryjoGri
fodboldtrøjer Send private email
31 October 2018