Medan deras rivaler alla har investerat i nya spelare, med lag som Chelsea och United spenderar mer än 100 miljoner pund, har Tottenham sett två spelare lämna klubben i sommar: Kyle Walker i 50 miljoner pund till City och Josh Onomah när han lånas till Aston Vila .  Trots att Daniel Levys insistering på att Tottenhams utgifter 'inte alls är hållbara', har Pochettino bekräftat att han vill lägga till ett antal spelare i sin lag.  Den Schalke 04 Tröjor här säsongen Jack Wilshere genomgick en livstid i Bournemouth från Arsenal. Efter att ha lidit en återkommande skada under de senaste årstiderna, accepterar Wilshere att genomgå en heltidslån i Bournemouth.  Branislav Ivanovic har specifikt begärt att alla Chelsea-spelare och fans tror på Antonio Conte. Han kastade medvetet förfrågan tillsammans med en ganska rimlig förklaring.  Chelsea själv svalde bara ett skred nederlag med ett 0-3 slutresultat från Arsenal i Emirates förra veckan och Ivanovic sa att hans lag inte var övertygade om strategin som användaren använde i Bayern Munchen Tröjor spelet. Han bad sedan laget så snart som möjligt att fixa det i duellen mot Hull i helgen.  En källa nära spelaren har bekräftat om Ivanovic inte har några planer på att lämna Chelsea. Trots att han har liten chans att spela under tränaren Antonio Conte men Ivanovic sägs inte planera att lämna och föredrar att kämpa för sin plats i Blues huvudgrupp.
Schalke 04 Tröjor Send private email
20 August 2018